Huur een HotTug!

  Rotterdam, bar&restaurant Vessel 11
Zuid Holland
Midden in het centrum van Rotterdam ligt het lichtschip ‘Vessel 11’. ‘Vessel 11’ is o.a. een Brits restaurant en het ligt in de Leuvenhaven. Hier kunt u genieten van bijv. langzaam gegaard buikspek, cottage pie, toffee pudding en vele andere lekkernijen Én natuurlijk de HotTug. U kunt ook kiezen voor het ‘HotTug arrangement’. Dit is een combinatie van 2 uur HotTug + 10% korting op de lunch of diner.    >>>>Bekijk de agenda en reserveer!

Tarief (2 uur)
2 personen - € 139,-
3 pers. - € 159,-
4 pers. - € 179,-
5 pers. - € 199,-
6 pers. - € 219,-
7 pers. - € 239,-
8 pers. - € 259,-
  Londen, The runnymede-on-thames
Surrey, Egham, Engeland
De runnymede-on-thames is een vier sterren hotel in Egham, Surrey, gelegen aan de rivierbank van de rivier Thames. Dichtbij Windsor en slechts een paar minuten van Heathrow Airport. De handige locatie is de ideale plek voor bijeenkomsten, trouwerijen en het korte weekend bezoek. Een familie hotel, met een fantastisch terras voor een drankje en diner, een spa en de HotTug! Om de HotTug te huren moet je hotelgast zijn.

Tarief (voor hotel gasten)
1 uur doordeweeks £ 90
1 uur in het weekend £ 120
  Helsinki, Paljuvene
Helsinki, Finland
In de hoofdstad van Finland, te midden van de Länsisatama westelijke haven, met z'n statige huizen en stoere haven vertrekt de HotTug vanaf de ‘Pleasure Boat Limnea’ ter hoogte van het ‘Radisson Blu Seaside Hotel’. Boek (VARAA in ’t fins) de HotTug met of zonder Kapitein en huur zelfs een handdoek!

Tarief (2 uur)
ma t/m wo van 12-14 uur € 180,-
overige dagen & tijden € 240,-
  Turku, Paljuvene
Turku, Finland
De HotTug vaart in de voormalige culturele hoofdstad en de oudste stad van Finland, in Turku! Vaar over de rivier de Aura, dwars door Turku, langs de schouwburg, universiteit en musea. Boek (VARAA in ’t fins) de HotTug met of zonder Kapitein en huur zelfs een handdoek!

Tarief (2 uur)
ma t/m wo van 12-14 uur € 180,-
overige dagen & tijden € 240,-
  Zürich, HotTug Daniël
Tiefenbrunnen Haven, zwitserland
In het prachtige meer van Zürich, omringd door de Alpen kunt u heerlijk relaxen en varen in de HotTug.
Het meer is ooit ontstaan uit een gletsjer tijdens de IJstijd en dus een perfecte plek om in de heerlijke moderne warme HotTug te varen!

Tarief
vanaf CHF 590,- voor 3 uur